Vaakgestelde vraag: is Imke Courtois de zus of familie van Thibaut Courtois?

Sinds jaar en dag is Imke Courtois één van de bekende figuren uit onze Belgische voetbalwereld. Jarenlang was ze een van de sterkhouders van Standard de Liège en ook bij de Red Flames was ze een vaste klant. Ze verzamelde uiteindelijk 21 interlands. Na haar actieve carrière verliet ze de voetbalwereld niet en ondertussen kennen we haar al jaren als analist en presentatrice bij Sporza. Haar achternaam doet uiteraard bij velen een belletje rinkelen en dus is de vraag o zo vaak: is Imke Courtois de zus of familie van nationale nummer één Thibaut Courtois?

Is Imke Courtois de zus of familie van Thibaut Courtois?

Het enige juist antwoord op de vraag of Imke familie is van Thibaut, is neen. Imke krijgt die vraag bijzonder vaak en in het verleden gaf ze via verschillende media al meermaals aan geen familie te zijn van de keeper van Real Madrid. Thibaut Courtois heeft ook slechts één zus: Valérie Courtois, volleybal spelend voor de nationale vrouwenploeg. Wist je trouwens dat Imke haar eigen onderneming 'Nietdezusvan' heeft? Dat zegt meer dan genoeg, eigenlijk.

Leer Imke wat beter kennen:

Een grappige video: Timothy Castagne denkt dat Thibaut Courtois de broer is van Imke Courtois en vraagt aan die laatste om hem de groten te doen, LOL!

Ook interessant