Engelsen zijn BIJZONDER hard voor ex-Club Brugge-lieveling na laat gelijkspel: "A major donkey!"

Nu de interlandbreak voorbij is richten we ons terug voor de volle 100 procent op het clubvoetbal. Zo was er maandagavond een interessant duel in de Premier League. Rode Duivel Amadou Onana nam het in eigen huis op tegen Tottenham. Vooral voor Everton een belangrijk duel in de degradatiestrijd. Ex-Club Brugge-lieveling, Ivan Perisic, stond eveneens aan de aftrap in Goodison Park en hij beleefde een ongelukkige partij. De wedstrijd eindigde op 1-1 na een late gelijkmaker van Michael Keane. De Tottenham-fans waren na het late puntenverlies niet te spreken over hun linksmidden. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets. 

Ivan Perisic vs Everton

"Perisic is een grote ezel"

"Doe Perisic eruit mijn god, ik dacht dat hij zijn koffers al aan het pakken was"

"Elke keer als we met Perisic spelen, eindigen we met puntenverlies"

"Laat Perisic niet meer spelen, zelfs een hond zou beter rennen dan hij"

"Perisic is een vreselijke voetballer"

"En Perisic, hij is echt slecht"

Ivan Perisic vs AC Milan

De Engelsen waren ook keihard voor de ex-Club-man na het Champions League-duel tegen de Milanezen. Tottenham werd over de twee wedstrijden heen uitgeschakeld met 0-1. 

"Zo slecht van Perisic daar"

"Weer een blunder van Perisic die een gemiste vrije trap verkeerd speelt. Hij moet de wedstrijd gaan bekijken vanuit de London Tower."

"Davies is zo duidelijk beter dan Perisic op LWB, niets tegen hem persoonlijk maar we hebben hem 3 jaar te laat getekend."

"Ivan Perisic is f*cking nutteloos"

"Perisic is het grootste stuk stront in dit team..."

"Nah, Perisic maakt me gek wat doet hij in de box."

"Als Ben Davies en Ivan Perisic niet de langzaamste en slechtste linkerkant in de champions league is, eet ik mijn hoed op."

Dat Ivan Perisic nochtans een uitstekende voetballer is, bewijst hij hieronder. In het seizoen 2019/2020 speelde hij voor Duits landskampioen Bayern München:

Ook interessant