Mee naar WK? Martinez wil uitgespuwde Rode Duivel ECHT niet opgeven: "Blijft belangrijk voor mij"

Nog honderd dagen en dan is het zover: het WK in Qatar. Een dag vroeger dan gepland, want de FIFA wil per se Qatar de openingsmatch geven. De ogen worden dus stilaan gericht op de Rode Duivels. De speculatie omtrent de selectie van Roberto Martinez kan alvast beginnen. Wie zich blijkbaar geen zorgen moet maken, is Nacer Chadli. Roberto Martinez is, ondanks de mindere prestaties van de afgelopen jaren, nog altijd een groot fan.

Roberto Martinez over Nacer Chadli

"Dries Mertens is altijd een speler geweest die belangrijk was en die altijd in de eerste plaats voor het team speelde. Een A-lister. Dat is Nacer Chadli voor mij ook nog altijd, áls hij topfit is. Ik blijf hem volgen bij Basaksehir.", liet de bondscoach optekenen in een interview in Het Laatste Nieuws. Ook Dries Mertens, onlangs in de armen gesloten door de Galatasaray-fans, mag zich opmaken voor de Wereldbeker.

Martinez blijft geloven in Nacer Chadli

Tweets Chadli

Al geruime tijd is Nacer Chadli allesbehalve populair bij de Belgische voetbalfans. Sinds zijn doelpunt op het WK 2018 was zijn meerwaarde bij de Rode Duivels eigenlijk onbestaande en velen snappen dan ook niet waarom Martinez hem blijft oproepen én opstellen. Vorig jaar, op het EK, was hij nog kop van jut na de uitschakeling tegen Italië.

Op het WK ging het Chadli beter af. Zijn countergoal tegen Japan.

Ook interessant