Hoeveel verdient Eden Hazard bij Real Madrid? Alles over het jaarsalaris en loon van Eden Hazard

Voetballers verdienen tegenwoordig ongeziene bedragen. Hoe beter je speelt, hoe hoger je loon wordt. Althans, zo zou het moeten zijn. Kevin De Bruyne is één van de grootverdienens in het wereldwijde voetbal. Hoeveel hij verdient, lazen we eerder al in een ander artikel van Voetbalflitsen. Maar hoeveel verdient Eden Hazard door op de bank te zitten bij Real Madrid? Voetbalflitsen zocht het even voor je uit!

Eden Hazard Lille

Eden Hazard begon zijn carrière bij het Franse Lille. In 2007 debuteerde hij op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal van Lille. Hij werd in 2009 én 2010 verkozen tot beste jongere in de Ligue 1. In 2011 wist hij zelfs de titel en de Franse beker te winnen, bovendien werd hij verkozen tot Speler van het Jaar in de Ligue 1. Voor de Franse eersteklasser speelde hij in totaal 194 wedstrijden, daarin trof hij 50 keer raak en gaf hij 53 assists. In 2012 maakte hij voor 35 miljoen euro de overstap naar Chelsea.

Eden Hazard Chelsea en Real Madrid

Bij Chelsea werd Eden meteen een publiekslieveling. Hij speelde er 352 wedstrijden waarin hij 110 keer scoorde en 92 assists gaf. Bij Chelsea won hij twee keer de Premier League, twee keer de Europa League, één keer de FA Cup en één keer de League Cup. In 2019 volgde dan zijn droomtransfer naar Real Madrid. Zij betaalden maar liefst 115 miljoen euro voor de Belg. Bij Real Madrid heeft de flankaanvaller heel veel last van blessures en komt hij tegenwoordig amper van de bank.

Het loon van Eden Hazard

Extra interessant dus om even stil te staan bij het salaris van Eden Hazard als bankzitter bij Real Madrid. Eden Hazard verdient per seconde maar liefst €1,30, dat is per dag €112.351,17, per week €561.755,85 en per maand €2.434.275,33. Het jaarsalaris van Eden Hazard bedraagt maar liefst €29.211.304. De Belgische flankaanvaller verdient per uur dus bijna het dubbele als wat de gemiddelde Belg per maand op zijn rekening gestort krijgt. Niet normaal. Zeker als je weet dat Eden Hazard zelden van de bank komt bij de Koninklijke...

Het loon van Eden Hazard

Helaas zullen we nooit meer genieten van de 'prime Eden Hazard'...

Net binnen