Jan Mulder pakt Ruud Vormer hard aan: "Nee Ruud, je hebt hélemaal niet gelijk!"

Jan Mulder pakt Ruud Vormer hard aan: "Nee Ruud, je hebt hélemaal niet gelijk!"

Geen 3 punten voor Club Brugge... nochtans zat het erin. Dat beseft ook Ruud Vormer. Voor velen was dit dé wedstrijd waar Club punten in kon (en moest) rapen, al wil Vormer Galatasaray niet onderschatten, maar daar waren de analisten het niet mee eens. 

"Soms moet je geluk hebben", klinkt het bij Ruud Vormer. "We hadden nochtans genoeg kansen hoor, zeker die van Openda en Dennis, maar het mocht niet zijn. We hebben een goede pot gespeeld en goed geluisterd naar de instructies van de coach. Vergeet niet dat Galatasaray ook echt wel een goede ploeg is hé!" 

Bij analist Jan Mulder klinkt het helemaal anders: "Ze hebben kansen gemist, tegen een armtierig en zwak Galatasaray. Ik ben het trouwens niet eens met Ruud Vormer, die denkt dat die Turken een 'grote' ploeg hebben... Hélemààl niet, Ruud!!!" 

Ook Marc Degreyse sluit zich aan: "Falcao is een schim van wat hij geweest is en eigenlijk zijn al die jongens een beetje over hun top heen. Ze waren echt wel te pakken. Dit hebben ze zichzelf aangedaan."