Man U-fans steken ex-Bruggeling onder de grond na friendly: "Destroys our gameplay, he is ass"

De Jupiler Pro League draait ondertussen al op toerental, maar binnenkort starten ook de echte topcompetities in Europa. Dan denken we uiteraard meteen aan de Premier League. Vrijdag trappen Crystal Palace en Arsenal de nieuwe editie op gang. Dat wordt er eentje met een vernieuwd Manchester United, dat zondagavond nog oefende tegen Rayo Vallecano. De Mancunians kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel en moesten voorin rekenen op de diensten van ex-Club Brugge-speler Tahith Chong. Die kon de fans echter helemaal niet overtuigen. En dan drukken we ons nog licht uit.

Manchester United-fans over Tahith Chong

Chong werd in de winter van 2021 door Manchester United bij Club Brugge gestald. Er werd heel wat verwacht van de Nederlander, maar echt doorbreken kon hij eigenlijk nooit. Hij speelde dertien matchen voor blauw-zwart, waarin hij één keer kon scoren. Na een nieuwe uitleenbeurt vorig seizoen aan Birmingham, keerde Chong nu dus terug naar Manchester. Hij kreeg van z'n landgenoot en nieuwe coach Erik ten Hag z'n kans in een oefenpartij, maar helaas greep hij die niet. 

"Die Chong is erg slecht."

"Hij vernielt op z'n eentje het samenspel."

"Hij doet me echt Elanga missen? Zo slecht is het."

"Ik zweer het!!! Was hem niet verteld dat de bal zachtjes moet worden aangeraakt?"

"Chong, zo zo zwak."

"Chong is mijlenver weg van het tempo en lijkt alle kwaliteiten te missen. Hij kan niet onze tweede keuze rechtsvoor zijn..."

"Ik begin de keuzes van Garnacho in vraag te stellen als hij de bal blijft passen naar Chong op het einde van elke dribbel..."

Bij Birmingham deed hij het nochtans niet onaardig:

Ook interessant