Wie is Brad Manguelle, de jonge centrale verdediger van KRC Genk in de Challenger Pro League?

Brad Manguelle is een vijftienjarige verdediger van KRC Genk die momenteel met de beloften uitkomt in de Challenger Pro League. Ondanks zijn jonge leeftijd begon hij meteen als basisspeler aan het nieuwe seizoen. De Belgische jeugdinternational wordt gezien als een groot talent en iemand die in de toekomst de stap zal zetten naar de A-ploeg. Hoogtijd om dit toptalent van KRC Genk wat beter te leren kennen!

Wie is Brad Manguelle KRC Genk?

Brad Manguelle werd geboren op 27 november 2007 en wordt op het eind van dit jaar zestien jaar oud. De centrale verdediger werd tot en met 2019 opgeleid bij Woluwe-Zaventem, maar komt sindsdien uit voor de jeugd van KRC Genk. Vorig seizoen maakte hij al minuten in de UEFA Youth League, maar nu komt hij voor het eerst uit voor Jong Genk in de Challenger Pro League. Tegen SK Beveren, Francs Borains en Club NXT stond hij telkens in de basis. Manguelle speelt met het rugnummer 76 en is een beer van een vent.

Brad Manguelle Belgisch jeugdinternational

Brad Manguelle is logischerwijs een Belgisch jeugdinternational. Tegenwoordig komt hij uit voor de Belgische U17, maar daarvoor speelde hij al voor de U15 en U16. Zo maakte hij eerder dit jaar al minuten tegen Engeland, Denemarken, Portugal, Italië en Zweden. Een toptalent om verder in de gaten te houden. Geboren in 2007, laat ons dat niet vergeten!

Brad Manguelle stond 90 minuten lang in de basis tegen Francs Borains:

Ook interessant