Gemaskerde Antwerp-fan wil Porto-supporters uitdagen, maar dat loopt grondig mis... (VIDEO)

Neen, Antwerp maakt geen al te goede beurt in de Champions League. Met nul punten en twaalf tegengoals na drie wedstrijden staan ze allerlaatste in hun UCL-poule. Bovendien gaven ze al twee keer een voorsprong uit de handen. Tegen Porto stond Antwerp aan de rust 1-0 voor, maar gaven ze het in de tweede helft volledig weg (1-4 nederlaag). Tot overmaat van ramp lieten enkele gemaskerde RAFC-fans zich na de match niet van hun beste kant zien.

Antwerp-Porto heethoofden

Na afloop van de wedstrijd moest de politie het waterkanon inzetten toen enkele gemaskerde heethoofden de  Porto-fans wilden aanvallen. Ze konden maar moeilijk leven met de nederlaag en hadden het gemunt op de Portugese bezoekers. Er dook echter één opvallende video op van zo'n 'heethoofd'. Iemand wilde over het hekken klimmen, maar gleed daarbij pijnlijk uit. Helaas voor de man werd er een video van gemaakt en dreigt die nu viraal te gaan op sociale media. Zo zal het imago van Antwerp er natuurlijk niet op verbeteren. Bekijk de grappige beelden hieronder:

@voetbalflitsen.be De zwaartekracht deed z'n werk na Antwerp-Porto 🤭 #antpor#antwerp#porto#footballvideo#yourpage#fyp#fouryoupage#rafc♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België