Na Ruud Vormer ... 11 Club Brugge-spelers die recent de overstap maakten naar Zulte Waregem

Dat het bestuur van Zulte Waregem een goede relatie heeft met dat van Club Brugge is geen geheim. Dat bleek al uit de transfers van Ruud Vormer, die nog steeds erg populair is bij de blauw-zwarte aanhang, en Jelle Vossen, waar Club serieus wat water bij de wijn deed, maar ook uit de overstap van Timmy Simons naar de Elindus Arena, die voorheen jeugdtrainer was bij blauw-zwart.  

Ex-Club Brugge- spelers bij Zulte Waregem 

Bij Zulte houden ze altijd hun ogen open als het om buitenkansjes gaat. Zo huurden ze al meerdere spelers van Club, maar ook definitieve transfers bij blauw-zwart zijn niet uit den boze bij Essevee. Vormer was dus zeker niet de enige speler die ze rechtstreeks kochten/huurden bij Club Brugge. Ook Storm, Vossen, Coopman, Jorgensen, De Fauw en Van Damme werden rechtstreeks gehaald bij de regerende landskampioen. De andere spelers in het elftal speelden eerst bij Club, om vervolgens bij Essevee te spelen. De overige spelers, die dus geen rechtstreekse overstap maakten, zijn: Oulare, Gano, De Bock en Cools. 

Hieronder kan je het volledige elftal bekijken:

Dat Ruud Vormer een meerwaarde is voor Essevee is een zekerheid. Check hieronder nog eens zijn banaanschot tegen Anderlecht: 

Ook interessant