Club-leiding moet DRINGEND wat kwijt over Mignolet: "Eén van de beste ter wereld, naast Courtois"

Vincent Mannaert was er woensdagavond uiteraard ook bij toen Club Brugge 0-0 gelijkspeelde op het veld van Atlético Madrid. Blauw-zwart behaalde 10/12 en slikte nog geen enkel tegendoelpunt. Kwalificatie voor de 1/8ste finales tot gevolg. Complimenten voor het ganse team en in het bijzonder voor doelman Simon Mignolet. De CEO van Club Brugge was énorm lovend over de Rode Duivel, zo bleek uit een interview met Het Laatste Nieuws.

Vincent Mannaert over Simon Mignolet

"Simon Mignolet is één van de beste doelmannen ter wereld op dit moment. We hebben er 2 - Thibaut is de andere. Wat Simon getoond heeft in de eerste vier matchen van deze Champions League is formidabel. Niet alleen zijn prestaties, ook zijn attitude. Hij geeft een soort vertrouwen, stimuleert de jongeren en tilt de groep omhoog. Voor mij is er geen discussie omtrent de volgende Gouden Schoen. Maar jullie moeten stemmen hé", klonk het bij Vincent Mannaert. Voetbalflitsen maakte eerder al een artikel met de beste saves van Mignolet tegen Atlético Madrid.

Mathieu Maertens

Na het einde van de transferperiode sprak Vincent Mannaert zich ook uit over de afgeketste transfer van Mathieu Maertens. Club toonde interesse in de OHL-middenvelder, maar de Leuvenaars vroegen teveel geld. "We wilden Mathieu Maertens er graag bij - een uitstekende speler-, maar toen ze aangaven wat zijn minimumprijs was, oordeelden we dat dat te hoog was.", legde de CEO van Club de situatie uit.

Vincent Mannaert transfer Mathieu Maertens

Maertens maakte overlaatst nog de winning goal tegen KV Oostende:

Ook interessant