Ongeziene vriendschap! 2 Club-sterkhouders zijn beste maatjes: "Ik blijf soms bij hem slapen"

Clinton Mata voelt zich goed bij Club Brugge en komt met één specifieke ploeggenoot heel goed overeen. Die speler is de Nederlander Noa Lang. Mata noemt hem zijn kleine broer en blijft zelfs af en toe bij hem slapen. Hij zou het dan ook jammer vinden als de aanvaller deze zomer zou vertrekken. Die kans is echter zeer groot, zeker gezien de mindere speelkansen onder Schreuder. 

Clinton Mata en Noa Lang

"Ik beschouw Noa echt als mijn kleine broer. Hij heeft nog veel dingen te leren, en ik probeer hem daarbij ook te helpen. Zodat hij geen tijd verliest in zijn carrière", vertelde Mata in een interview met HLN. "Ik ga hem trouwens enorm missen als hij straks Club zal verlaten. Maar onze vriendschap gaat sowieso standhouden, waar hij volgend seizoen ook speelt", voegde hij eraan toe. 

clinton mata club brugge noa lang vertrek

Boek Clinton Mata

Mata zou graag ook een boek schrijven om jonge voetballers duidelijk te maken wat je allemaal moet doen om er te geraken. Daarin zou hij ploegmaats en trainers aan het woord laten. "Mensen die me goed kennen, zoals Vanaken, Vormer, Mignolet, Diatta, Rits, Lang... Maar ook Pozuelo, Malinovskyi, Jonathan Benteke, Leko, Clement... Zij weten hoe ik voor het voetbal leef. Noa zeker. Ik blijf soms bij hem slapen"

mata blijven slapen bij lang