Hoe is het nog met ... Victor Vazquez?

Victor Vazquez speelde tussen 2011 en 2016 173 wedstrijden voor Club Brugge. De Spaanse middenvelder werd weggeplukt uit de reserveploeg van Barcelona en barstte van het talent. Helaas was hij heel gevoelig aan blessures en moest hij heel veel wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. In onze vaste rubriek 'Hoe is het nog met?' blikken we terug op ex-spelers uit de Jupiler Pro League. Vandaag aan de beurt: Victor Vazquez.

In 2016 verliet Vazquez Club Brugge voor het Mexicaanse Cruz Azul. Lang bleef hij er niet, want een jaartje later vertoefde hij naar de MLS. Hij kende er twee prachtige seizoenen bij Toronto FC, waar hij één keer kampioen werd en twee keer de beker won. Begin 2019 koos hij echter voor het geld en trok hij naar Al Arabi uit Qatar. Na enkele maanden stapte hij echter over naar reeksgenoot Ummm Salal.

Ondertussen is Vazquez 33 jaar en in de nadagen van zijn carrière. Opvallend: toen Club Brugge deze winter op winterstage was in Qatar, kwam Vazquez zijn ex-club bezoeken. De Spanjaard gaf al meerdere keren in een interview aan dat hij Club nog steeds volgt. "Brugge zal altijd mijn tweede thuis blijven", klonk het bij Vazquez. Zien we hem er ooit nog terug, eventueel als trainer?

Volg ons nu ook op Instagram:

Volg ons nu ook op TikTok:

@voetbalflitsenbe

Tag one friend who has the best skills and one friend who has the worst skills.Don’t tell who is which one😅 #foryou#foryoupage#funny#football

♬ I'm an Albatraoz - AronChupa
Ook interessant