FIFA 18: Deze spelers had je maar beter niet gekocht op Ultimate Team

Futhead maakt vier spelers bekend die je beter niet koopt op Ultimate Team. Ze zouden volgens de razend populaire "FIFA-website" totaal nutteloos zijn. Verrassend genoeg zit daar ook een Belg tussen: Radja Nainggolan. Alsof Radja al niet genoeg miserie heeft de laatste tijd...

  1. Gianluigi Donnarumma
    Futhead refereert naar de jonge Italiaanse doelman als: "kandidaat voor de slechtste speler die ik ooit heb gebruikt sinds het bestaan van Ultimate Team." Ze voegden eraan toe: "Hij vangt helemaal niks. Het enige wat hij soms kan, is een afstandschot pakken... en dan mag hij nog niet te ver van het lichaam getrapt zijn." Men vraagt aan de FIFA-spelers om deze keeper zoveel mogelijk te vermijden.
    Ze gingen zelfs verder: “This man couldn’t catch a cold. He couldn’t save a Word document." 
  2. Piotr Zielinski
    Vijf sterren voor zijn zwakke been, vier sterren voor zijn skills, 80+ voor snelheid en dribbelen... Wat kan er mis zijn met zo'n speler? "Veel", volgens Futhead. Men schrijft: "Zijn fysiek is verschrikkelijk. Hij is groot en zwak, totaal niet gebalanceerd en al volledig dood na 75 minuten."
  3. Niklas Sule
    "Laat de 83-rating je niet foppen", schrijft Futhead. "Deze speler is één van de slechtste verdedigers op het spel. Als de tegenstander een beetje draait, gaat hij neer zoals de Titanic. Hij is daarnaast te traag en verschrikkelijk slecht aan de bal... En haal het niet in je hoofd om te dribbelen met hem."
  4. Radja Nainggolan
    Een heel verrassende speler op deze lijst is Radja Nainggolan. Futhead heeft kritiek op de Belgische middenvelder omdat hij... te sober is. Futhead schrijft: "Zijn schot is goed, maar niet fantastisch. Zijn passing is deftig, maar gaat geen verdedigingen uit verband spelen. Zijn dribbels zijn prima, maar gaat nooit met de bal rennen. Zijn fysiek is fenomenaal met momenten, maar soms wordt hij te makkelijk van de bal gezet. Hij wint daarnaast amper een luchtduel."