Miljoenentransfer uit JPL komt eindelijk boven water met wereldgoal: "Gewoon briljant!" (VIDEO)

Southampton versloeg woensdagavond Manchester City met 2-0 en stoot zo door in de Carabao Cup. Roméo Lavia speelde een uitstekende partij, maar hetzelfde kan gezegd worden over Moussa Djenepo. De Malinees scoorde op prachtige wijze de 2-0 door de City-doelman van ver te lobben. Hij werd dan ook terecht verkozen tot man van van de wedstrijd.

Djenepo is een 24-jarige flankaanvaller die 61 wedstrijden speelde voor Standard Luik. In juli 2019 kocht Premier League-club Southampton hem voor maar liefst 15,7 miljoen euro, maar doorbreken kon hij er eigenlijk nooit. In 2,5 jaar tijd speelde de Malinees er 83 wedstrijden, maar was hij er maar goed voor vijf goals en vier assists, veel te weinig natuurlijk. Na zijn wereldgoal tegen Manchester City lijkt Djenepo eindelijk vertrokken. Voetbalflitsen bundelde enkele lovende tweets!

Djenepo vs Manchester City

Hieronder zie je Djenepo's wereldgoal tegen Manchester City: Opvallend: het was de eerste keer dat zijn kindje in het stadion aanwezig was. Dat gaf hem duidelijk vleugels!

Hier enkele lovende tweets van Southampton-fans:

"Beste meneer Djenepo, jij bent fantastisch, niet alleen als je scoort, maar gewoon altijd. Wij hebben enorm veel geluk om een speler zoals jou te hebben" 

"Moussa Djenepo is beter dan Pelé" 

"Ik heb het altijd gezegd dat Moussa Djenepo een enorm talent is en we met hem tevreden mogen zijn" 

"Nog altijd aan het denken aan die goal van Djenepo. Gewoon briljant" 

"Geweldige prestatie. Arma, Djenepo en Lyanco waren allemaal klasse na de recente kritiek" 

"Heb het altijd geweten dat Djenepo en Lyanco wereldklasse waren" 

Ook interessant