AC Milan-fans zijn het duidelijk eens over vertrek van Charles De Ketelaere naar Atalanta

Charles De Ketelaere gaat zijn geluk volgend seizoen beproeven bij Atalanta Bergamo. Na een eerder teleurstellend seizoen met weinig minuten en één assist zag coach Pioli zich genoodzaakt om het goudhaantje van de hand te doen. Atalanta huurt de Belg voor één seizoen met aankoopoptie inbegrepen. Als je weet dat hij in zijn laatste seizoen voor Club Brugge goed was voor veertien goals en acht assists, dan lijkt dit mislukt seizoen bij AC Milan eerder een accident de parcours. Ook de fans zijn massaal teleurgesteld dat CDK vertrekt en misschien wel verkocht wordt en uiten dus hun frustraties aan het adres van coach Pioli. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets van ontevreden fans. Eerder zetten we al tweets van Atalanta-fans op een rijtje.

Milan-fans over transfer De Ketelaere naar Atalanta

"Veel succes! We hadden een terugkoopclausule moeten laten opnemen"

"Jammer hoe het gelopen is. Personlijk had ik hem nog één of twee seizoenen bij gehouden, maar ik begrijp het wel. Wens hem het allerbeste"

"We zullen er spijt van krijgen! Succes Charles"

"Pioli's beste werk, een beloftevolle speler zo onspeelbaar maken, let op hoe hij ons zal vernietigen wanneer we tegen Atalanta spelen"

"Dit is een grote vergissing, een onoplettendheid van het bestuur en al zeker van meneer kaalkop" 

"Heel jammer ... Volgens mij is dit een grote fout die Pioli maakt, het is te hopen dat hij niet doorbreekt of we gaan spijt hebben"

"Het is de schuld van die incompetente trainer die we op de bank hebben zitten. Het is zijn schuld. Als je tegen ons scoort (en dat zul je), juich dan in zijn gezicht"

Ook interessant