Club-fans zeggen allemaal hetzelfde over Igor Thiago na twee goals in 0-5 zege vs Besiktas

Het is een resultaat dat je niet elke week ziet bij een Belgische club en zeker niet in een Europese competitie. Club Brugge won donderdagavond met maar liefst 0-5 op het veld van het Turkse Besiktas. In de heenwedstrijd liet Club Brugge punten liggen door een late gelijkmaker van Cenk Tosun, maar deze keer was van puntenverlies geen sprake. Blauw-zwart doet een goede zaak richting groepswinst. De wedstrijd tegen het Noorse Bodø/Glimt zal bepalen wie van de twee een ronde mag overslaan in de Conference League.

Igor Thiago vs Besiktas

Na 15 minuten stond Club Brugge al 0-2 voor. Nielsen zette blauw-zwart al na vier minuten op voorsprong en Igor Thiago deed er tien minuten later nog ééntje bij. In het begin van de tweede helft was Club volledig ontketend en breidde het de voorsprong in vijf minuten uit tot 0-4. Twintig minuten voor affluiten zette Skov Olsen de forfaitcijfers op het scorebord. De Club-fans konden dan ook hun lach niet inhouden op X. Daarnaast werd er ook met lof gegooid in de richting van Igor Thiago. De Braziliaanse spits kreeg ook de afgelopen weken af en toe kritiek, maar toch blijft de Club-aanhang hem steunen. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties: