Ploegmaat van Rode Duivel zorgt met 'anti-coronavideo' voor ophef in Duitsland (VIDEO)

Hertha Berlijn-speler Salomon Kalou heeft met wat in de media al een 'Skandal-video' wordt genoemd voor veel ophef gezorgd in Duitsland.

Bundesliga

Voetbalclubs in de Bundesliga werken toe naar een mogelijke herstart van het seizoen in het weekend van 15 of 22 mei. Mits de regering akkoord gaat uiteraard. Wél moeten de clubs de strikte coronaregels in acht nemen. Anderhalve meter afstand houden, geen fysiek contact.

Hertha BSC

Nou maandag tijdens een een livevideo-sessie van Salomon Kalou op Facebook lijkt het erop dat ze bij Hertha BSC lak hebben aan deze maatregelen. De aanvaller begroet zijn ploeggenoten in de kleedkamer met een handdruk, aan anderhalve meter afstand houden doen ze ook niet bij de club uit Berlijn en van mondkapjes in de kleedkamer is ook geen sprake.

Salarissen inkorten? "Dit is gestoord"

Maar niet alleen Kalou krijgt er op social media flink van langs. Ook Hertha-aanvoerder Vedad Ibisevic wordt aangepakt. Op beeld zegt hij tegen Kalou: “Dit is gestoord, bro. Ik begrijp niet waarom ze dit doen. Ik ga hen vragen of ze ons in de maling nemen”, reageert de aanvaller over het voornemen van Hertha om de salarissen van de spelers met tien procent in te korten.

Volg ons nu ook op Instagram: 

Volg ons nu ook op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

Volg ons nu ook op YouTube: