EA Sports heeft werk voor de boeg: Deze tien spelers verdienen een hogere rating op FIFA 19

We zijn nog enkele maanden verwijderd van FIFA 19, maar toch zijn tal van mensen al bezig met de voorbeschouwing van de nieuwe editie. Zo zouden deze tien spelers een hogere rating moeten krijgen:

1. David De Gea
De doelman van Manchester United is de beste doelman uit de Premier League en mag zich volgend seizoen wellicht opmaken voor een droomtransfer. Daar hoort uiteraard een betere rating bij...

2. Harry Kane
De Engelse goaltjesdief scoort met de ogen dicht en wordt jaar na jaar beter. Het zou ons niet verbazen dat Kane zich aan een flinke upgrade mag verwachten.

3. Kylian Mbappé
De Franse aanvaller is nog maar 19 jaar en zal ongetwijfeld nog veel verbeteren. Volgend seizoen zou de PSG-sensatie al deze enorme upgrade krijgen.

4. Mohamed Salah
De Egyptenaar van Liverpool kent een magnifiek seizoen met 38 goals in 43 wedstrijden. Niemand had dit kunnen verwachten dus het is dan ook logisch dat de mannen van EA Sports hem volgend seizoen veel hoger inschatten.

5. Ederson
De Braziliaanse doelman wordt binnenkort kampioen met Manchester City en dat nadat hij vorige zomer over kwam uit Portugal. Een jongen waar we nog veel van zullen horen.

6. Raheem Sterling
Eén van de smaakmakers bij Manchester City. De razendsnelle Engelsman kon zich na een minder seizoen terug doen ontbolsteren en dat lijkt te gaan lonen.

7. Lionel Messi
De Argentijn lijkt nog steeds beter te worden en het zou ons niet verbazen dat hij zich terug aan een hogere rating mag verwachten...

8. Ciro Immobile
De Italiaanse aanvaller was dit seizoen al goed voor 37 goals in 40 wedstrijden. We twijfelen er dan ook niet aan dat hij een verhoogde rating krijgt.

9. Neymar
Na zijn transfer naar Barcelona is de Braziliaanse sterspeler pas helemaal ontbolsterd. We twijfelen er niet aan dat de grote held van Paris Saint-Germain nog beter zal worden op FIFA 19.

10. Edinson Cavani
Met de komst van Neymar lijkt Cavani nog meer aan scoren toe te komen. De Zuid-Amerikaanse aanvaller is altijd al een goaltjesdief geweest en dat zal er ook op FIFA's nieuwste editie aan te zien zijn.