Live op VTM... journalist deelt 'steekje' uit voor 'nakende' RAFC-zege: "Er zijn Belgische ploegen..."

Jarno Bertho is een voetbaljournalist- en interviewer van VTM en woensdagavond was hij uiteraard van de partij bij de Champions League-wedstrijd tussen Royal Antwerp FC en Shakhtar Donetsk. Terwijl de Great Old lang op weg was naar een eerste overwinning ooit op het Kampioenenbal, bleef het uiteindelijk met niks achter na een 2-3 nederlaag. En zo moet Antwerp dus nog even wachten op haar eerste zege ooit in de Champions League.

Jarno Bertho Antwerp Champions League

Aan de rust zag het er echter nog goed uit voor Stamnummer 1, want ze stonden 2-0 voor tegen Shakhtar Donetsk. Toen er tijdens het VTM Nieuws van 19u live werd overgegaan naar de Bosuil, was Jarno Bertho de journalist ter plaatse. "Antwerp op weg naar de eerste overwinning in de Champions League. Na twee matchen al. Er zijn Belgische ploegen die daarop langer hebben moeten wachten.", klonk het bij Jarno Bertho. Hoe dan ook, een uitspraak die achteraf nog weinig waarde kende, want Antwerp ging alsnog de boot in tegen Shakhtar. Toby Alderweireld miste in de laatste minuut nog een strafschop tegen de Oekraïners.