2 matchen in 8 maand! Fans ENORM lovend over Belgische keeper ondanks 2-1 nederlaag: "Hij is mijn god"

Zaterdagavond mocht Mile Svilar alweer starten voor AS Roma. De tweede keer in vier matchen. De 23-jarige doelman werd geboren in België, maar koos uiteindelijk voor het het nationale elftal van Servië, waar de roots van zijn vader ligt. Zijn carrière ging helaas niet zoals verwacht en hij mag dan ook amper spelen. Zaterdagavond verloren ze met 2-1 van Fiorentina. Ondanks de nederlaag waren de fans tevreden over zijn prestatie. Bij Fiorentina mocht Sofyan Amrabat op de bank starten.

Svilar vs Fiorentina

"Svilar en Bove fans, we zijn er!"

"Svilar ziet er volwassener uit!

"Svilar is mijn god!"

Svilar vs Bologna

Twee weken geleden mocht Mile Svilar na acht (!) maanden nog eens spelen voor AS Roma en dat tegen Bologna. Hij hield meteen de nul, want de wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel.  De ondertussen 23-jarige doelman kreeg heel wat lof van zijn fans.

"Svilar, je bent een man! Gefeliciteerd!"

"Ik wil iedereen eraan herinneren dat Allisson ook een jaar op de bank heeft gezeten voordat hij zijn debuut maakte. Het einde."

"Je hebt het verdiend je hebt deze maanden hard gewerkt en de coach is van weinig woorden hij heeft je 100% vertrouwen gegeven en je hebt je kans gegrepen" 

"Ligt het aan mij of geeft Svilar me meer zekerheid dan Patricio?!

Svilar vs Ludogorets

Acht maanden geleden mocht Svilar voor het laatst spelen en dat was ook meteen zijn debuut tegen Ludogorets. Toen konden de fans hem niet uitstaan en vonden hem ongelofelijk slecht.

"Svilar heeft het reactievermogen van een dode muis"

"Waarom hebben we voor Svilar gekozen? Er zijn zoveel goede back up keepers in de Serie A!"

"En ook Svilar lijkt nog lang niet klaar imo"

"Svilar was slecht bij Benfica... Nog steeds slecht bij Roma!"

"Ik voel een ongelooflijke schaamte"