Michel Vlap geeft duiding over zijn vertrek bij Anderlecht: "Zo iemand ben ik niet"

Anderlecht-middenvelder Michel Vlap is verhuurd aan het Nederlandse FC Twente. Anderlecht kocht de Nederlander in de zomer van 2019 over van SC Heerenveen voor een bedrag van 6.9 miljoen euro. Hij zou dé middenvelder zijn die ze zoeken, maar daar is het niet van gekomen.

Vlap FC Twente quote

Hij kreeg vele kansen bij paars-wit, maar kon nooit zichzelf echt bewijzen. Hij speelde 36 wedstrijden voor Anderlecht en scoorde daarin 11 keer. In de winter van 2021 werd hij voor een half seizoen uitgeleend aan het Duitse Arminia Bielefeld. Nu wordt hij dus uitgeleend aan FC Twente.

Vlap zelf gaf meer duiding over zijn tijdelijk vertrek bij Anderlecht. Hij had dit te vertellen: "Anderlecht is een grote club en daar worden soms andere keuzes gemaakt. Soms val je in die keuzes, soms ook niet. Ik ben niet iemand die er met de pet naar gooit, of op de training gaat klooien. Dat kunnen ze nooit over me zeggen. Ik heb er alles aan gedaan, maar  soms lopen de dingen zo. Dat is balen, maar waar deuren dichtgaan, gaan ook weer deuren open."

Vlap over zijn passage bij Anderlecht. Vertrek naar FC Twente

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link