35-jarige verdediger met meer dan 300 matchen in de JPL speelt nu als hobby bij ... 2de Provincialer!

Seth De Witte hoeven we natuurlijk niet meer aan jullie voor te stellen. De Belgische verdediger speelde in zijn professionele carrière maar liefst 238 wedstrijden voor KV Mechelen, 99 matchen voor Lierse SK en kwam verder nog uit voor KMSK Deinze en KSC Lokeren(-Temse). De bonkige verdediger pakte in zijn carrière twee prijzen: de kampioensbeker in Eerste Klasse B met KV Mechelen en in hetzelfde jaar de Beker van België. Tegenwoordig komt hij uit voor KVC Wilrijk.

Seth De Witte Rebels & Rustlers tattoo-studio

Neen, op zijn 35ste heeft Seth De Witte absoluut geen plannen om nog op professioneel niveau te voetballen. Die tijd ligt al even achter zich. De Antwerpenaar focust zich nu op zijn tattoostudio Rebels & Rustlers, waarmee hij ook al op Tomorrowland mocht staan. Een opvallende keuze na zijn voetbalcarrière, maar ééntje waar hij terecht zeer fier op is. Toch is de microbe voor het voetbal niet volledig verdwenen.

Seth De Witte KVC Wilrijk

Seth De Witte speelt namelijk nog voetbal bij Tweede Provincialer KVC Wilrijk. Wilrijk is het op twee na grootste district van de stad Antwerpen. (K)VC Wilrijk komt tegenwoordig uit in Tweede Provinciale en speelt komend seizoen tegen ploegen als Hooikt, Zwijndrecht, Ekeren FC, Deurne Pirates, Bonheiden, Mortsel, Oppuurs en SC Duffel. De Witte is er met zijn ervaring uiteraard dé sterspeler van de reeks. Op zijn 35ste kan je natuurlijk ook nog niet zeggen dat hij al helemaal versleten is. De Witte traint natuurlijk niet meer zoveel als vroeger en het is ook meer een hobby geworden. Mooi verhaal van de verdediger met meer dan 300 matchen in de Jupiler Pro league!

Begin 2022 tekende De Witte nog een contract bij Lokeren-Temse uit (toen) Tweede Nationale: