Wat een droomseizoen: 4e Provincialer NU AL op weg naar 3e Prov, 9 punten los na gekke 45 op 48

Tijdens de Wereldbeker in Qatar lagen de nationale competities stil, maar dat was uiteraard niet het geval voor de lagere regionen van ons voetbal. In de amateurreeksen werd er wél gewoon verder gevoetbald. En dus genieten veel spelers op dit moment nog enkele dagen van een welverdiende winterstop. Een ideaal moment om de balans op te maken van deel één van het seizoen. Eerder hadden we het al over KFC Lennik A, nu viel ons oog op West-Vlaamse Vierde Provinciale C. Want daar lijkt de kampioen al gekend.

KSV De Ruiter Vierde Provinciale C

Maak kennis met KSV De Ruiter, een voetbalclub uit Roeselare in West-Vlaanderen. Ze bestaan ondertussen al een serieuze poos, want de oprichting was al begin de jaren '30. Rond 2011-2013 was De Ruiter zelfs actief in Eerste Provinciale, maar de jaren daarna zakte het stelselmatig weg. Dit seizoen traden ze aan in Vierde Provinciale. Maar niet voor lang, als je het ons vraagt. De West-Vlamingen verloren dit seizoen nog maar één keer punten: 0-3 tegen Avelgem B en staan met een knappe 45 op 48 ruim op kop. Met negen punten voorsprong lijkt de titel én promotie nu al in zicht. Sterk werk!

KSV De Ruiter eerste Vierde Provinciale C West-Vlaanderen

KSV De Ruiter ging even geleden viraal na deze weergaloze tegengoal:

@voetbalflitsen.be Geschiftste goal van het weekend kwam uit West-Vlaamse Vierde Provinciale 😱 #footballvideos#Voetbal#Soccer#Football#fyp#fouryoupage#foryourpage#yourpage#amateurvoetbal♬ WTF - Who's Gary?