Fransen zijn KEIHARD voor gepasseerde Rode Duivel na nederlaag vs Marseille: "Een dikke nul!"

Stade Reims weet terug wat verliezen is. Na maar liefst negentien wedstrijden zonder verliespartij in de Franse Eerste Klasse verloor de ploeg van onder meer Thomas Foket en Junya Ito van Marseille met 1-2. Einde van een hele straffe reeks voor Stade Reims en coach Will Still. Na de verloren partij tegen Malinovsky en co hadden de thuisfans heel wat kritiek op de prestatie van onze landgenoot. We zullen de Rode Duivel ook niet aan het werk zien in de komende interlands. Hij werd namelijk niet geselecteerd door onze bondscoach. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets over Thomas Foket.  Nog in de Ligue 1 won Arthur Theate met Stade Rennes op het veld van PSG met 0-2.

Thomas Foket vs Marseille 

"Foket een vijf, wat een grap. Technisch gezien is deze speler een nul"

"Foket is zo slecht dat het ernstig is"

"Foket is verschrikkelijk"

"Foket en De Smet zijn technisch niet op niveau deze avond"

"Foket is een dikke nul"

"Foket, jij verdomde prutser man"

Thomas Foket tegen Toulouse FC

In de Coupe de France ging de ploeg van Thomas Foket 3-1 onderuit tegen Toulouse FC. De Fransen waren toen ook allerminst enthousiast over de prestatie van de rechtervleugelverdediger. 

"Het derde doelpunt is zijn fout. Hij speelt vaak achteruit als er oplossingen vooruit zijn"

"Verdedigend zit het goed, maar aanvallend ziet hij het vaak niet. Hij draait drie keer en speelt dan de bal terug, ik kan er niet meer tegen"

"Hoe zit het met Foket die altijd stopt en de bal achteruit speelt..."

"Foket nog steeds nul passen vooruit in vier jaar"

"Hij stopt om achteruit te spelen"

"Busi veel beter dan Foket op rechts en in de tegenaanval"

Hieronder nog een video waarin Thomas Foket zijn enige doelpunt scoorde tot hiertoe voor de Rode Duivels. Dit doelpunt zorgde mee voor een 2-5 zege in Estland: 

Ook interessant