Club-fans zien VERRASSENDE uitblinker na eerste helft tegen KAA: "Yep, het is zo'n match"

Het is weer zover! Met drie Belgische ploegen kunnen we ons donderdagavond plaatsen voor de volgende kwalificatierondes binnen het Europese voetbal. Genk kan een grote stap zetten richting de Europa League terwijl KAA Gent en Club Brugge strijden voor een ticket dat leidt naar de groepsfase van de Conference League. KAA Gent verloor donderdag in de vooravond in Polen, maar is wel al verzekerd van de volgende ronde. Bij de andere twee clubs is het wel nog kijken of ze zich zullen plaatsen. Club is alvast op de goede weg, want bij de rust staat het 0-2 voor de Bruggelingen. Doelpuntenmakers van dienst waren deze keer de verrassend Dedryck Boyata en Michal Skoras.

Dedryck Boyata vs KAA

De ex-Rode Duivel wist na een moeilijke periode toch weer het doel te vinden. Een doelpunt dat voor hemzelf niet alleen als verassing kwam, maar voor de Club-aanhang duidelijk ook. Zij zien de verdediger dan ook als verassende uitblinker deze eerste helft. Voetbalflitsen zet enkele tweets over Dedryck Boyata op een rijtje.

"DEDRYYYYYYCK BOYATAAAAAAA!!!! Titularis en hij is hier om zijn grote schedel rond te slaan zodat de puristen ervan kunnen genieten, dank je Dedryck!"