31-jarige ex-JPL-speler met 273 matchen in de Ligue 1 zit nog altijd ZONDER club

Ken jij hem nog? Nicolas De Préville speelde van 2016 tot 2017 bij KV Oostende, maar hij zit nu zonder club. KVO betaalde ooit nog 4.5 miljoen euro voor hem, maar op zijn 31ste zit hij nog steeds zonder club. In de zomer liep zijn contract bij FC Metz af. Ook ex-Club-speler Nabil Dirar zit weer zonder club. Ook deze Jupiler Pro League spelers zijn nu gratis op te pikken. 

Nicolas De Préville zonder club

In 2021 maakte De Préville transfervrij de overstap van Bordeaux naar FC Metz. Daar speelde hij 27 wedstrijden en kon er vijf keer scoren, maar na amper één seizoen had FC Metz al genoeg van de Franse spits en mocht hij vertrekken. Sinds de zomer zit hij zonder club en dat is nu nog steeds het geval. Hij is amper 31 jaar oud, wie pikt hem op?

Nicolas De Préville

Nicolas De Préville is een 31-jarige Franse spits met een verleden bij KVO Oostende. Ze betaalde ooit nog 4.5 miljoen voor de spits. De Préville speelde vooral in de Ligue 1, bij onder andere Lille, Stade Reims, Bordeaux en FC Metz. Hij speelde 273 wedstrijden in de Ligue 1 en kon daarin 51 keer scoren en gaf 32 assists. Geen slechte cijfers voor iemand die nog steeds zonder club zit.

Hieronder nog een video van Nicolas De Préville:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link