19-jarige Brit gaat viraal na horrortackle in de League Cup ... vol met studs in gezicht! (VIDEO)

De wedstrijd tussen Cardiff City en Colchester in de eerste ronde van de League Cup eindigde woensdagavond op een 2-2 gelijkspel. In de strafschoppen haalde de thuisploeg het uiteindelijk makkelijk met 3-0. Dat was echter niet het meest opvallende van de avond. Wel de rode kaart van bezoeker Samson Tovide in de 89ste minuut na een horrorovertreding...

Samson Tovide rode kaart

In de 89ste minuut - bij een 2-2 tussenstand - pakte Samson Tovide van Colchester een terechte rode kaart tegen Cardiff. De 19-jarige Engelsman met een marktwaarde van 275.000 euro ging bij een lange bal van zijn doelman met zijn been hoog in de lucht, waardoor hij het gezicht van een Cardiff-verdediger vol raakte. Vreselijke beelden die echt veel zwaardere gevolgen kon hebben.

De vreselijke overtreding van Samson Tovide kan je hieronder bekijken. Onvrijwillig natuurlijk, maar absoluut een terechte rode kaart. Dit had zomaar iemands einde van een carrière kunnen betekenen!