Na 3-1 nederlaag ... Ajax-speler deelt vlak buiten het stadion vuistslag uit aan Twente-fan (VIDEO)

Ajax ging zondagmiddag pijnlijk met 3-1 onderuit op het veld van seizoensrevelatie FC Twente. Dusan Tadic zette de Amsterdammers wel nog op voorsprong, maar daarna ging Twente erop en erover. Zo komt er een einde aan het snertseizoen van Ajax. De frustraties bij de spelers en supporters zijn duidelijk groot, zo ook bij Steven Berghuis. De flankaanvaller stond tegen Twente negentig minuten op het veld, maar kon geen potten breken.

Steven Berghuis vuistslag

Na de match probeerde hij een Twente-fan een vuistslag uit te delen, zo blijkt uit onderstaande video. Berghuis was handtekeningen aan het uitdelen, maar zou continu uitgescholden geweest zijn door de Twente-fans. Het zou ook om racistische beledigingen gaan. Vervolgens zette de Nederlander zijn linkerhand op het dranghek om met zijn rechterhand een vuistslag uit te delen.

Excuses

Ondertussen heeft Berghuis wel al zijn excuses aangeboden. "Ik heb spijt van mijn actie, ik had dit niet moeten doen. Na elke uitwedstrijd krijgen wij bij de bus heel veel verwensingen naar ons hoofd geslingerd, terwijl wij tijd maken om handtekeningen uit delen aan fans die daar om vragen. Ik ben inmiddels wel wat gewend maar mensen denken maar alles te kunnen roepen. Mijn reactie lost niks op, dat snap ik ook. Het is niet goed, ik heb een voorbeeldfunctie als speler van Ajax.”, klonk het.

Ook interessant