Flitsend Westerlo toch met lege handen naar huis tegen efficiënt Gent

Westerlo pakt al na één minuut een 0-1 voorsprong op het veld van Gent. Met wat hulp van de Kemphanen kwam blauw-wit terug en leidde het zelfs even met 2-1. Iets na het uur zag Roef er niet al te best uit op een volley van Madsen, waardoor we gingen rusten op 2-2. Alles is dus nog mogelijk in de tweede helft.

Gebeurtenissen tweede helft

Het eerste grote gevaar in de tweede helft kwam opnieuw lang gele zijde. Rommens probeerde het vanop afstand, maar Davy Roef kon de bal in corner zweven. Op het uur was Gent ook voor het eerst gevaarlijk met invaller Fadiga die een voorzet van Brown naast werkte. Een andere invaller, Julien De Sart, vond het doel even later wel met een schot vanuit de tweede lijn. Zo staat de tweede beste ploeg in deze wedstrijd opnieuw op voorsprong. In de laatste tien minuten kreeg Gent nog talloze kansen om de 4-2 op het scorebord te zetten. Westerlo kan daar geen gebruik meer van maken en zal met zure smaak in de mond terug naar huis reizen.

Benieuwd naar de hoogtepunten van de eerste helft? Klik hier!