WOW! Ruil-deal met Carrasco en ex-speler Club Brugge was in de maak!

WOW! Ruil-deal met Carrasco en ex-speler Club Brugge was in de maak!

Het trio Jorge Mendes, Christophe Henrotay en Didier Frenay probeerden de ongelukkige Yannick Carrasco in januari weg te halen uit China. De weg naar Inter Milan leek vrij te liggen, maar coach Leonardo Jardim stak -zonder het te weten- een stokje in de wielen.

Jardim onderhandelde namelijk met de Chinese club van Carrasco. Als de Portugese coach er had getekend, zou dat goed nieuws geweest zijn voor de Rode Duivel. Ze kennen elkaar van bij Monaco en Jardim zou mogelijk begrip gehad hebben voor de wens van Carrasco om te vertrekken.

Dalian Yifang zou dan een vervanger nodig gehad hebben en dat zou Ivan Perisic geweest zijn, die in de portefeuille van Frenay zit. “Ivan is 30 en speelde altijd aan de top, maar hij is op een leeftijd gekomen dat hij een grote financiële slag als China niet zou afwijzen. We zaten dus met het plan om Carrasco en Perisic te ruilen.”

Jardim

“Dat zou waarschijnlijk ook geluk zijn, maar Jardim kwam uiteindelijk niet tot een akkoord met de Chinezen. Hij keert terug naar Monaco om de plaats van Thierry Henry in te nemen.” Heel vreemd, aangezien AS Monaco Jardim nog geen vier maanden ervoor ontslagen had met een vertrekpremie van 8 miljoen euro.

De nieuwe Koreaanse coach wil dat Carrasco blijft, al gaat het trio het deze zomer zeker en vast opnieuw proberen.