DAMN! Dit zijn alle uitslagen van speeldag 2 in de ePro League, Club vernedert RSCA

De ePro League is recent begonnen aan het nieuwe seizoen, en daarmee nemen alle eSporters van de 1A-clubs het tegen elkaar op in het spelletje FIFA 22. Het is best leuk om het te volgen, zeker als je zelf graag FIFA speelt en fan bent van een 1A-ploeg. Wij bij Voetbalflitsen, zullen regelmatig updates brengen van de ePro League in de toekomst.

Club Brugge 4-1 Anderlecht

De eSporter van Club Brugge, die met de gamertag 'Ekmen-JG10 speelt, versloeg 'ZakBentato' van Anderlecht met 4-1. Een serieuze tik voor de RSCA-man om te incasseren, maar het seizoen is nog zeer lang dus hij moet er niet te lang bij stilstaan. Je kan hier een paar van de Brugse doelpunten bekijken. 

Uitslagen ePro League speeldag 2

Hier kan je de andere uitslagen uit de ePro League bekijken van speeldag twee. Beerschot en KV Oostende moesten tevreden zijn met een punt, terwijl Genk met het kleinste verschil won van Antwerp. Gent won knap met 5-0 van STVV en Standard won met 0-2 van OH Leuven. OHL won vorig seizoen de ePro League overigens. Eupen haalde het van Charleroi met een duidelijke 7-2 en Zulte Waregem versloeg KV Mechelen met 1-0. Union won met 1-0 van Cercle Brugge. Seraing en KV Kortrijk speelden 1-1 gelijk.

Ook interessant