Ooit Rode Duivel, nu VOLLEDIG afgemaakt door eigen Nederlandse fans na 4-0 nederlaag: "Hij kan niks"

Vrijdagavond verloor NEC Nijmegen met 4-0 van FC Twente. Op het eerste gezicht misschien geen interessante match voor ons Belgen, maar bij NEC stond er een bekende naam aan de aftrap: Landry Dimata. De Belgische spits wordt gehuurd van Espanyol en heeft een verleden bij onder meer KV Oostende, Wolfsburg en Anderlecht. Tegen Twente kon hij echter helemaal niets bijbrengen en de Nederlanders waren dan ook allesbehalve te spreken over hem. Eerder hadden de Nederlanders ook al hun mening klaar over Mathew Ryan.

Landry Dimata vs FC Twente

Vrijdagavond verloor NEC (met Dimata) tegen FC Twente (met Vlap). De Nederlanders waren woedend op Dimata en eisen verandering!

Landry Dimata vs SC Heerenveen

Eerder dit seizoen scoorde Dimata nog een doelpunt tegen Heerenveen, maar ook toen waren de fans niet te spreken over zijn wedstrijd.

Landry Dimata vs FC Utrecht

Twee maand geleden waren ze nochtans enorm lovend over hem nadat hij twee keer kon scoren in een 2-2 gelijkspel tegen Utrecht.

Landry Dimata vs FC Emmen

Eerder dit seizoen stond Dimata ook tegen FC Emmen aan het kanon: hij scoorde twee keer en zijn fans waren toen wel heel tevreden over zijn spel en doelpunten.