Alles over Kortrijk – Genk, Anderlecht – Standard en Club – Union

Voor speeldag 10 van de Belgische Pro League staan enkele spannende confrontaties op het programma. Zowel Racing Genk, Anderlecht als Club Brugge zullen zich opnieuw willen bewijzen, en voor de gokliefhebbers liggen er interessante mogelijkheden. Hier is een overzicht van de meest veelbelovende weddenschappen voor de wedstrijden Kortrijk vs Racing Genk, Anderlecht vs Standard en Club Brugge vs Union.

Kortrijk vs Racing Genk

Kortrijk verkeert in een moeilijke periode met slechts twee punten uit de laatste vijf wedstrijden, en de voorlaatste plaats op de ranglijst. Ze krijgen echter een zware taak met het in vorm verkerende Racing Genk, de huidige leider die zeven wedstrijden op rij won. Ondanks het feit dat Kortrijk zich wil revancheren, suggereren de statistieken dat Genk de favoriet is. De notering voor een Genkse zege staat op 1.60, wat een interessante optie is. Daarnaast kan een weddenschap dat Genk in beide helften scoort (notering 2.25) een goede keuze zijn, gezien hun sterke aanval.

Anderlecht vs Standard

Een van de meest beladen duels van het weekend is die tussen Anderlecht en Standard. Beide teams hebben te kampen met inconsistente prestaties. Anderlecht kon geen van de laatste vijf competitiewedstrijden winnen, terwijl Standard buitenhuis slechts één keer wist te zegevieren dit seizoen. Ondanks dat de laatste acht ontmoetingen tussen deze teams in het voordeel van Anderlecht uitvielen, is er potentie voor een defensieve wedstrijd. Een weddenschap op minder dan 2.5 doelpunten (notering 1.95) lijkt dan ook aantrekkelijk, vooral gezien de statistieken van Standard, dat de minst scorende ploeg is maar wel over de beste verdediging beschikt.

Weddenschappen Club Brugge vs Union SG

Club Brugge zal vol vertrouwen aan de aftrap staan na hun recente overwinning in de Champions League. Toch zullen ze op hun hoede zijn voor Union, dat hen eerder dit seizoen in de Supercup versloeg. Union heeft echter moeite om buitenhuis te winnen, waardoor Club Brugge als winnaar met een notering van 1.87 een veilige keuze lijkt. Voor wie meer risico wil nemen, biedt een weddenschap op Club Brugge wint en beide teams scoren een hogere notering van 3.60.

Wat je ook doet: speel altijd verantwoord.