Heeft Anderlecht de code van Union SG gekraakt?

Op speeldag 7 in de play-offs van de Jupiler Pro League staat de laatste Brusselse derby van dit seizoen op het programma. Het wordt bovendien de belangrijkste confrontatie tussen Anderlecht en Union, want er staat deze keer heel veel op het spel.

Wil je zelf ook online sportweddenschappen afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

De Brusselse derby

Zowel Union SG als Anderlecht doen op dit moment nog volop mee voor de titel. Anderlecht staat op een eerste plaats met 42 punten, Union volgt op de derde plaats met amper 1 puntje minder. De winnaar van dit duel tussen rechtstreekse concurrenten doet dus een ongelofelijk goede zaak.

Voorbeschouwing Union SG - Anderlecht

Union SG was de afgelopen jaren echt wel het zwarte beest van Anderlecht. Zo wonnen ze maar liefst 7 van de 7 onderlinge confrontaties… tot dit jaar. In januari speelden beide ploegen namelijk voor het eerst 2-2 gelijk en in deze Champions’ Play-offs doorbrak Anderlecht écht de vloek door met 2-1 te winnen. Union zat op dat moment wel in een bijzonder slechte periode.

Ze lijken ondertussen wel uit het dal gekropen na de dubbele overwinning tegen Antwerp FC. Het vertrouwen groeit opnieuw, terwijl ze bij Anderlecht met de voetjes op de grond zijn gezet door Cercle Brugge, dat afgelopen weekend een 1-1 gelijkspel uit de brand sleept tegen de leider.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Fiorentina - Club Brugge en Antwerp - Club Brugge.