Kan Club Brugge ook tegen Antwerp FC de focus behouden?

Club Brugge neemt het op de zevende speeldag in de Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League op tegen Antwerp FC. Blauw-Zwart is nog steeds ongeslagen en dan ook torenhoog favoriet tegen Antwerp, dat nog maar één wedstrijd kon winnen.

Wil je zelf ook online sportweddenschappen afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm Club Brugge

Club Brugge lijkt wel een onhoudbare hogesnelheidstrein in deze play-offs. Na zes speeldagen speelden ze één keer gelijk op de openingsspeeldag, waarna ze maar liefst vijf keer op rij wonnen. Bovendien scoorden ze al 16 doelpunten, terwijl het amper 3 goals moest slikken.

Vorm Antwerp

Antwerp stelt dan weer enorm teleur in de Champions’ Play-offs. The Great Old kon amper 1 wedstrijd winnen en verloor al 5 keer. Winnen deden ze trouwens enkel tegen Cercle Brugge, dat momenteel op een vijfde plaats staat. Antwerp kreeg al 12 tegendoelpunten om de oren en zelf scoren lukte het amper 2 keer.

Voorspelling Antwerp – Club Brugge

Antwerp lijkt na hun opeenvolgende 0-3 en 4-1 nederlagen tegen Union SG nu echt helemaal uitgeteld in deze Champions’ Play-offs. We vermoeden dat coach Mark van Bommel vooral aan het aftellen is naar het einde van dit seizoen. 

Club Brugge zit in bloedvorm en zou tegen Antwerp dan ook een makkelijke overwinning moeten kunnen behalen. De enige adder die nog onder het gras zou kunnen zitten is het feit dat Club deze wedstrijd misschien wel onderschat. Het zal dus zake zijn om ook tegen dit Antwerp de focus te behouden.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Fiorentina - Club Brugge en Union - Anderlecht.