Cijfers liegen niet: Club is momenteel beter in vorm dan Fiorentina

Club Brugge is momenteel aan een historische Europese campagne bezig.Blauw-Zwart staat namelijk in de halve finale van de Conference League. Het is ondertussen alweer 31 jaar geleden dat een Belgische club het zo ver schopte in een grote Europese competitie. Donderdagavond staat de heenwedstrijd tegen het Italiaanse Fiorentina op het programma.

Wil je zelf ook online sportweddenschappen afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

De halve finale van Club Brugge in de Conference League

Ferran Jutglà trapte Club Brugge met twee doelpunten in Griekenland richting deze historische halve finale. Daar treffen ze Fiorentina, het nummer acht in de Serie A. De terugwedstrijd staat gepland op woensdag 8 mei. Als Club Brugge het tweeluik wint, wacht het Aston Villa van Youri Tielemans of Olympiakos Piraeus hen op in de finale.

Vorm Club Brugge

Club Brugge is op dit moment uitstekend bezig.Onder coach Nicky Hayen behaalden ze maar liefst 6 overwinningen op rij. Bovendien laat Club niet alleen in de Jupiler Pro League een uitstekende indruk na, ook in de Conference lieten ze al mooie dingen zien. Zo hebben ze al 3 wedstrijden op rij geen tegendoelpunt geslikt en wonnen ze maar liefst 8 van hun laatste 9 Europese matchen.

Vorm Fiorentina

Dat is bij Fiorentina wel wat anders. Zij staan momenteel op slechts een achtste plaats in de Italiaanse Serie A en ook in de Conference League overtuigen ze niet helemaal. In hun laatste 5 wedstrijden verloren ze dan wel geen enkele keer, ze speelden ook maar liefst 4 keer gelijk in de reguliere speeltijd. In hun kwartfinale kwamen ze tweemaal niet verder dan een 0-0 tegen Viktoria Plzen in de reguliere speeltijd.

Voorspelling Fiorentina - Club Brugge

Club Brugge zit momenteel in een uitstekende vorm en dat zullen ze bij Fiorentina ondertussen ook wel al weten. De Italianen kunnen bovendien allesbehalve zo’n indrukwekkende statistieken als Club Brugge voorleggen. In hun laatste 11 wedstrijden konden ze slechts 3 keer winnen, speelden ze 5 keer gelijk en verloren ze ook 3 maal. Voor hun laatste overwinning tegen een ploeg van waarde moeten we al terug naar begin maart, toen ze met 1-0 wonnen van Atalanta. Het zou ons absoluut niet verbazen mocht Club met een gelijkspel of zelfs een overwinning terugkeren uit Italië.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Antwerp - Club Brugge en Union - Anderlecht.