Hendrik Van Crombrugge sust Anderlecht-fans: "Waarom zou ik dat überhaupt doen?

Hendrik Van Crombrugge is helemaal terug bij RSC Anderlecht. De kapitein van paars-wit moest vorig seizoen een groot deel van de competitie missen omwille van een blessure, maar dat is nu verleden tijd. Van Crombrugge wil knallen dit seizoen.

Kapitein

In de zomer van 2020 was er sprake van een transfer, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Van Crombrugge werd na Kompany de nieuwe kapitein en dat was een extra reden om te blijven. Na zijn zware blessure was de interesse minder, dus de doelman blijft dit seizoen gewoon bij paars-wit spelen.

Hendrik Van Crombrugge

 "Ik heb het gevoel dat het de eerste zomer in mijn carrière is dat er zo weinig over wordt gesproken. Er was interesse, maar die is afgenomen door mijn blessure. Dat is normaal, dus waarom zou ik momenteel überhaupt nadenken over een transfer. Ik ben ook niet het type dat halsoverkop ergens vertrekt. Het belangrijkste is dat ik me goed en gerespecteerd voel bij een club. Dat is bij Anderlecht zeker het geval, mijn contractverlenging tot 2025 is het beste bewijs van wederzijds respect.", aldus Van Crombrugge in Het Laatste Nieuws.

hendrik van crombrugge

Ook interessant