4 (!) matchen niet gescoord... Antwerp-fans geven 1 man schuld van scoorloze reeks: "Stoorzender!"

5-0 tegen Barcelona, 0-0 tegen RWDM, 0-0 tegen AA Gent en nu 0-0 tegen KV Mechelen. Antwerp is verwikkeld geraakt in een reeks van vier wedstrijden op rij zonder een goal te maken. Uiteraard wordt er dan al snel naar de spits gekeken. Na het scoreloos gelijkspel tegen KV Mechelen werd er dan ook heel wat gepraat over Vincent Janssen op sociale media...

Vincent Janssen vs KV Mechelen

Vele fans vinden dat de Nederlandse spits volgende wedstrijd maar eens op de bank moet beginnen. Er gaan daarnaast ook veel stemmen op om Michael Frey, terug van een mislukte uitleenbeurt aan Schalke 04, terug in de selectie op te nemen. Antwerp bereikte deze zomer met vier clubs een akkoord voor de Zwitserse spits, maar toch staat hij nog steeds op de loonlijst van de Antwerpenaren. Zal hij Janssen naar de bank verwijzen? Wij bundelden enkele reacties.

Vincent Janssen 2 gemiste penalty's vs RWDM

Het weekend eerder lukte het Antwerp - en in het speciaal Vincent Janssen - niet om te scoren. Al had dat altijd anders moeten zijn: de landskampioen kreeg namelijk twee penalty's, maar beide werden door Vincent Janssen gemist. De beelden gingen de wereld rond en heel wat internationale fans maakten de Nederlander belachelijk op sociale media. Wij bundelden enkele tweets

"Hij kon niet eens twee penalty's scoren... Wat een dwaas!"

"Vincent Janssen is een totale flopvoetballer..."

"Vincent Janssen, ga aub met pension. Met vriendelijke groeten, iedereen."

"Hoe kun je zelfs twee penalty's missen..."

"Antwerp, als je nog een penalty nemer nodig hebt, koop mij dan in plaats van de penalty's aan Vincent Janssen te geven."

"Gast, ben jij ook al waardeloos? Twee penalty's? Stop me voetballen en vind iets anders, dommerik. Ik heb op jou gewed en kijk wat je gedaan hebt. Ga naar Chelsea ofzo..."

"Vincent Janssen is de slechtste speler van het seizoen."

Bekijk hieronder de eerste penalty van Janssen die door Defourny gestopt werd:

Ook interessant