Opvallend! Club-fans delen allemaal dezelfde mening over Zinckernagel na 2 goals tegen Eupen!

Ook de tweede helft van Eupen - Club Brugge was éénrichtingsverkeer. Blauw-zwart breidde hun 0-3 voorsprong aan de rust verder uit in de tweede helft en de wedstrijd eindigde uiteindelijk op 0-5. Rond het uur waren het de twee Denen, Skov Olsen en Zinckernagel, die de eindstand op het scorebord zetten. Heel wat spelers kenden een goeie wedstrijd, maar in de tweede helft was het opnieuw recente aanwinst en basisdebutant Philip Zinckernagel die, net zoals in de eerste helft, veel lof kreeg van de Club-fans. Zinckernagel kwam voor 2,5 miljoen euro over van Griekse topclub Olympiacos. Vorig seizoen speelde hij ook al in de JPL, namelijk bij Standard. Voetbalflitsen zette enkele bevindingen over de winger op een rij: