Genk-fans zijn 1 speler HELEMAAL beu na nederlaag vs Fiorentina: "Kan hem niet aanzien!"

Het heeft niet mogen zijn voor KRC Genk, donderdagavond. De Limburgers stonden voor een lastig te omzeilen klip in de Conference League, op het veld van Fiorentina. Genk begon de match heel sterk en kwam via Kayembe vlug op voorsprong, maar die werd enkele minuten later al teniet gedaan door Martinez. Na een matige tweede helft wonnen de Italianen nog met 2-1, door een late penalty van Gonzalez. Genk blijft achter met 6 op 15 en heeft z'n lot niet meer in eigen handen. Er kwam veel kritiek en in het bijzonder op Alieu Fadera.

Alieu Fadera Fiorentina KRC Genk

Het was absoluut niet het avondje van Alieu Fadera. De linkerflank van Genk liep niet slecht te voetballen, maar miste bij 0-0 een reuzekans en nam heel wat risico's in z'n spel nadat hij eerder al geel gepakt had. Fadera mocht van geluk spreken toen de scheids een tweede geel op zak hield, maar maakte daarna nóg twee fouten. Het sein om hem te wisselen: zijn match duurde uiteindelijk amper 42 minuten. De Limburgse fans zijn niet te spreken over de Gambiaan.