Wie is Cath Luyten, de ex-vrouw van Frank Raes?

Frank Raes is zonder enige twijfel één van de meest invloedrijke figuren in de Belgische voetbalwereld van de 21e eeuw. Van journalist tot commentator en analist, Frank is en was van alle markten thuis. Of privévlak liep het echter niet altijd van een leien dakje. Zo ging hij enkele jaren geleden uiteen met zijn toenmalige vrouw Cath Luyten. Leer haar hier wat beter kennen.

Wie is Cath Luyten?

Cath Luyten is een Belgische TV-presentatrice en reportagemaakster. Luyten is geboren op 18 juni 1977 te Koewacht en is op moment van schrijven dus 46 jaar. Zelf zit ze al sinds jaar en dag in de mediawereld: ze werkte jarenlang voor Eén-programma Vlaanderen Vakantieland en presenteerde daarna ook nog De Kazakkendraaiers, een programma van Bart De Pauw. Later volgden ook nog 'We're going to Ibiza', "Echt niet OK!' en 'Buurman, wat doet u nu?'.

Cath Luyten ex-vrouw Frank Raes

De meeste Vlamingen zullen Cath Luyten echter vooral kennen omdat ze lang een relatie had met voetbalcommentator Frank Raes. Van 2004 tot 2018 gingen de twee met elkaar door het leven. Ze stapten zelfs in het huwelijksbootje én hebben samen één zoon. De relatie liep zes jaar geleden echter op de klippen. Luyten heeft verder nog een zoon uit een latere relatie.

Cath Luyten seksleven

In het verleden had Cath Luyten het ook al eens over haar seksleven: "Seks is ontzettend belangrijk in het leven. Een week zonder en ik word chagrijnig. Volgens mij is het wetenschappelijk bewezen dat te weinig seks nefast is voor je gezondheid. Logisch, want vrijen maakt je niet alleen fysiek losser, ook mentaal bevrijdt het je even van alle zorgen. Ik word er gelukkig van”, aldus Cath Luyten.

Cath Luyten in de Cooke & Verhulst Show: