Opvallend! Annelien Coorevits komt met slecht nieuws voor Olivier Deschacht

Onlangs vertelde Olivier Deschacht in een interview dat hij enorm veel spijt heeft van hoe zijn relatie met Annelien Coorevits is gelopen: "Ik heb de beste vrouw gehad en ik heb het verknoeid." Voor het eerst heeft Annelien Coorevits gereageerd op deze uitspraken. 

Annelien Coorevits neemt alle hoop van Olivier Deschacht weg

In een interview met het Nieuwsblad liet Annelien Coorevits duidelijk verstaan dat het voor goed over is tussen haar en de ex-speler van RSC Anderlecht: "Natuurlijk doet mij dat iets, drie jaar na datum. Olivier is en blijft de vader van mijn kinderen. Ik zal daar geen slecht woord over zeggen, maar er is teveel gebeurd." Annelien liet merken dat ze lang bleef vechten voor de relatie: "Zelfs toen ik al alleen woonde, heb ik lang gedacht dat het wel goed zou komen, maar ik wou mezelf niet verloochenen als vrouw." 

Een nieuwe man in haar leven 

"Ik heb recent een man leren kennen en ik merk wel dat het heel moeilijk is om me open te stellen", aldus Annelien. Het is duidelijk dat ze niets te overhaast wil aanpakken: "Er staat geen muur, maar een Chinese muur. Ik wil het in alle rust en in alle sereniteit de tijd geven om te ontdekken wat het kan worden." Duidelijk geen goed nieuws dus voor de voormalige Rode Duivel

Annelien Coorevits over Deschacht