Comeback?! Ex-Club Brugge-flop scoort op 26-jarige leeftijd drie matchen op een rij in ... Qatar

Niet alleen de Jupiler Pro League en de Rode Duivels houden wij nauwlettend in de gaten, ook spelers die een verleden hebben in de Belgische competitie volgen wij op de voet. Dit keer lichten we Carlos Strandberg uit. Bij velen zal die allicht geen belletje doen rinkelen, omdat hij slechts acht wedstrijden in onze hoogste divisie heeft afgewerkt. Opvallend: ook oude bekende Junior Edmilson speelt in Qatar.

Carlos Strandberg

In de wintertransferperiode van 2017 betaalde Club Brugge anderhalf miljoen euro voor Carlos Strandberg, die net zoals Jules Vanhaecke niet kon doorbreken bij Club Brugge. Nauwelijks twaalf dagen later verhuurde blauw-zwart haar nieuwe centrumspits al aan Westerlo. Bij de Kemphanen wist de Zweed één doelpunt te maken en was hij ook goed voor één assist in acht wedstrijden. Uiteindelijk vertrok de Zweedse jeugdinternational datzelfde jaar nog naar zijn thuisland. Na omzwervingen in Zweden en Saudi-Arabië belandde Carlos Strandberg in januari van dit jaar bij Al-Sailiya SC in Qatar. De intussen 26-jarige aanvaller heeft een huidige marktwaarde van twee miljoen euro. 

Strandberg drie goals op een rij

Opvallend is dat de 26-jarige aanvaller op dit moment al drie doelpunten op een rij heeft kunnen scoren. Hij scoorde een doelpunt tegen Al-Duhail, Al-Arabi en Al-Sadd. Toch wel straf voor een speler die het doel niet zo vaak kon vinden. 

Bekijk hier het doelpunt van Carlos Strandberg tegen Al-Duhail.

Net binnen