Nederlanders komen met duidelijk standpunt over Bob Peeters na pijnlijke uitschakeling in de beker

Bob Peeters is dit seizoen trainer van Helmond Sport in de Keuken Kampioen Divisie, dat is de Nederlandse Tweede Klasse. Vorig jaar was hij nog trainer bij Top Oss, maar dat verhaal eindigde vorige zomer. Dinsdagavond speelde Helmond Sport een bekerwedstrijd tegen Spakenburg en verloor deze erg opvallend met 3-1. Bob Peeters kreeg dan ook heel wat kritiek over zich heen.

Bob Peeters bij Helmond uitgeschakend in beker

Dinsdagavond werd Bob Peeters met Helmond uitgeschakeld in de beker. Het verloor met 3-1 van Spakenburg, dat stilletjes een echt fenomeen aan het worden is in de Nederlandse beker. Vorig jaar behaalde de amateurclub ook al de halve finale nadat het pas verloor van PSV. Opvallend, want Spakenburg speelt maar in de Tweede divisie. Bob Peeters kreeg dan weer heel wat kritiek over zich heen.

bob beker

bob beker

bob beker

bob beker

Bob beker

Voetbalfans over aanstelling Bob Peeters bij Helmond

De fans hadden eerder ook al een mening over zijn aanstelling als trainer bij Helmond.

Bob Peeters zoekt een Roemeen

Deze video blijft toch geweldig. Bob Peeters was op Euro 2000 een verslaggever van de VRT tijdens het EK. Het toernooi werd in België en Nederland georganiseerd en Bob Peeters moest als opdracht een Roemeen zoeken om die dan even kort te interviewen. Dat verliep niet volgens plan, en dan weet je dat het moeilijk wordt...

Ook interessant