Goal en assist na 11 minuten: Leipzig-fans zeggen ALLEMAAL hetzelfde over Openda na 3-0 zege

Loïs Openda heeft na de interlandbreak niet veel tijd nodig gehad om opnieuw te schitteren bij RB Leipzig. In de partij van zaterdagnamiddag tegen Augsburg had hij amper elf (!) minuten nodig om beslissend te zijn. Na zes minuten bood hij Xavi Simons de 1-0 aan na een afgemeten voorzet. Vijf minuten later was hij het eindstation van een vlotte aanval waardoor hij zelf kon vieren. Een goed begin was het halve werk, want de Duitse bekerwinnaar van vorig seizoen won de wedstrijd vlot met 3-0.

Loïs Openda vs Augsburg

Na vier wedstrijden voor Leipzig is Openda al drie keer trefzeker geweest. Net zoals Victor Boniface die schitterde tegen Bayern, heeft hij zijn start in de Bundesliga niet gemist. De fans van Die Roten Bullen zijn dan ook wederom lovend over de prestatie van de jonge spits van de Rode Duivels. Vooral zijn connectie met Xavi Simons springt in het oog bij de Duitse fans.

"Simons en Openda doen het voor RBL. Twee goede voetballers die zich snel hebben aangepast in de Bundesliga."

"Het duo Xavi Openda is het ticket naar de winst dit moment"

"Vind een beter duo dan Openda en Xavi Simons"

"Xavi Simons en Openda zijn on fire"

"Xavi Simons en Openda zijn zo goed... RB Leizpig en Leverkusen kunnen de competitie dit jaar echt winnen. Ik zie Bayern niet in de top 2 dit siezoen"