Wie is Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne?

'Achter elke sterke man, staat een nog sterkere vrouw.' Dat bekende gezegde geldt ook voor Kevin De Bruyne, sinds 2014 vormt hij een onafgescheiden duo met Michèle Lacroix. Samen met Michèle heeft de Rode Duivel al drie kindjes: Mason Millian, Rome en Suri. Het koppel trouwde in 2017 onder de Italiaanse zon en sindsdien voelt Kevin De Bruyne zich nog meer op zijn gemak bij zijn vrouw. Leer haar hier beter kennen.

Wie is de vrouw van Kevin De Bruyne Michèle Lacroix?

Michèle Lacroix werd geboren op 8 december 1993 en is momenteel 29 jaar oud. Studeren deed ze aan de Universiteit van Hasselt en van beroep is ze hostess. Ondertussen heeft ze al drie kindjes op de wereld gezet. Mason Millian, de eerste zoon werd geboren in december 2016 en een jaar later, hun trouwjaar, verwelkomden ze hun tweede zoon Rome. Sinds september 2020 is de kroost uitgebreid naar drie en kwam er ook het eerste dochtertje voor Kevin De Bruyne, met name Suri. 

Hoe hebben Kevin De Bruyne en vrouw Michèle elkaar leren kennen?

“Het begon met een tweet. Ik speelde nog bij Werder en had maar enkele duizenden volgers. Ik tweette iets over een wedstrijd en dit knappe meisje likete het. Ik was toen single en een vriend merkte haar op. Hij spoorde mij aan haar een bericht te sturen maar ik wees het af. Uiteindelijk gaf ik toch toe. De volgende maanden leerden we elkaar beter kennen via tekstberichten. Eens ik iemand beter ken, is het voor mij veel gemakkelijker. Het was echt iets moois. Zij heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd. Ik weet niet wat ik zonder haar zou doen”, liet KDB enkele jaren geleden verstaan.

Hoe heeft Kevin De Bruyne vrouw Michèle ten huwelijk gevraagd?

In 2016 ging Kevin De Bruyne op zijn knieën voor Michèle Lacroix onder de Eiffeltoren.

Vrouw Kevin De Bruyne podcast

Podcasts zijn dé trend van de laatste jaren en dat is ook Michèle niet ontgaan. Zij startte even geleden een podcast, genaamd Secret Society. Ze knoopt daarin, samen met vier jeugdvriendinnen, gesprekken aan met een bekende gast. Het thema? Girl talk!

Voor de meeste is ze bekend als vrouw van Kevin De Bruyne, maar veel mensen kennen haar ook van Instagram. Op haar instagrampagina heeft ze meer dan 375.000 volgers. Hieronder hebben wij enkele van haar mooiste foto's opgelijst. 

Michele Lacroix Kevin De Bruyne vrouw

Caroline Lijnen

Vanaf 2014 is Kevin De Bruyne dus te vinden aan de zijde van Michèle Lacroix, maar voordien had De Bruyne een relatie met Caroline Lijnen. Die relatie liep abrupt af omdat zij een slippertje maakte met collega Thibaut Courtois. Kevin De Bruyne bleef niet lang bij de pakken zitten en in zijn periode bij Wolfsburg vond de ex-Genkie zijn geluk bij de Genkse Michèle. Ontdek hier alles over dit opvallend verhaal.

Kat Kerkhofs

Hier zien we een filmpje met Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix langs de ene kant en Kat Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, langs de andere kant. Ze zijn goede vrienden van elkaar en trekken vaak met elkaar op. Zo waren Dries Mertens en Kat Kerkhofs ook aanwezig op het huwelijk van de twee Limburgers. Kom hier alles te weten over Kat Kerkhofs.