Toptalent! 20-jarige Belg scoort op zijn debuut de winning goal voor beloften tegen Kazachstan (VIDEO)

De Belgische U21 heeft zonet haar eerste EK-kwalificatiematch gewonnen tegen Kazachstan. Makkelijk liep het niet, want pas in de 77ste minuut viel het enige doelpunt van de wedstrijd. De assist kwam van Arthur Vermeeren, maar het doelpunt stond op naam van Kazeem Olaigbe. En dat is best een opvallende doelpuntenmaker, want hij was er bijvoorbeeld niet bij op het afgelopen EK voor beloften. Zijn carrière zit echter serieus in de lift, dus het is niet de laatste keer dat je van hem zult horen.

Kazeem Olaigbe debuut Belgische beloften

Kazeem Olaigbe werd geboren op 2 januari 2003 en is op moment van schrijven 20 jaar oud. De linksbuiten heeft een marktwaarde van 400.000 euro en komt uit voor Cercle Brugge. De Vereniging nam hem deze zomer over van Southampton, waar hij uitkwam voor de beloften. Olaigbe kwam al uit voor de Belgische U15, U16, U17, U19, U20 en sinds kort ook voor de U21 van ons land. De EK-kwalificatiematch tegen Kazachstan was met andere woorden zijn debuut voor de Belgische beloften. De Cercle Brugge-aanvaller had slechts zes minuten maken om te scoren: in minuut 71 verving hij Malick Fofana en zes minuten later scoorde hij reeds de 1-0. Een debuut om niet snel te vergeten, en vooral een naam om in de gaten te houden. Bekijk hieronder zijn winning goal: