Viel het op? Club-fans hebben het MASSAAL over Wouter Vrancken na Club Brugge-KRC Genk

Donderdagavond kregen we nog een uitgestelde topper voorgeschoteld in de Jupiler Pro League: Club Brugge keek in het Jan Breydelstadion KRC Genk in de ogen. Het werd een zeer boeiende partij, met twee gezichten. Club Brugge werd in de eerste helft bijwijlen tureluurs getikt door het middenveld van Genk, dat met een verdiende voorsprong ging rusten. Na rust deden de blessure van Heynen en intrede van Balanta de match kantelen en zorgde Vanaken voor de 1-1 eindstand. Opvallend topic tijdens de match: Wouter Vrancken.

Wouter Vrancken Club Brugge KRC Genk

Op Twitter was er bij de fans van Club Brugge enorm veel te doen om Wouter Vrancken. De coach van KRC Genk zou naar hun aanvoelen constant hebben zitten mekkeren bij de vierde ref. Ironisch genoeg was het diezelfde Vrancken die tijdens de match luid en duidelijk "Mag Vanaken blijven zagen?" riep naar scheidsrechter Lardot (die zelf ook bakken kritiek kreeg).