FIFA 19: Dit zijn de 5 meest overschatte spelers in de Jupiler Pro League, te hoge ratings!

De ratings van FIFA 19 worden in het begin van het seizoen opgemaakt. Helaas kan niet elke speler zijn verwachtingen inlossen. Voor ons hadden deze spelers een lagere rating 'verdiend':

1. Arnaud Souquet

De rechtsachter van Gent kon dit seizoen nog niet echt potten breken. De Fransman kwam nochtans voor drie miljoen euro over van Nice, vandaar wellicht zijn hoge rating.

2. Nicolas Lombaerts

In het verleden was Lombaerts nog Rode Duivel en verdiende hij deze rating nog, maar dit seizoen loopt het toch heel wat minder. Zeker als je bij KV Oostende voetbalt, is dit wel een hele hoge rating me dunkt.

3. Ognjen Vranjes

De Bosnische verdediger laat zich vooral negatief opmerken. Als persoon, maar ook als voetballer. Zijn 75-rating is zeker te hoog...

4. Dion Cools

De rechtsachter van Club Brugge komt dit seizoen zelden van de bank. Hij is ook niet erg geliefd bij de fans. Tamelijk opvallend dan dat hij dezelfde rating heeft als onder meer Bronn, Samatta, Danjuma en Chevalier.

5. Orlando Sa

In het verleden was hij deze rating zeker waard, maar dit seizoen loopt het voor de Portugees vierkant. Slechts 1 goal in 23 wedstrijden. Dramatisch.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!