Roma-fans hebben scherpe mening over Romelu Lukaku na 1-0 nederlaag bij Juventus

Zaterdagavond speelde AS Roma alweer een nieuwe topper. Na de 2-0 zege van de Romeinen thuis tegen landskampioen Napoli stond er een bezoekje aan het Allianz Stadium van Juventus op het menu. Deze keer werd het geen pretje voor Romelu Lukaku en co. De mannen van José Mourinho konden de spits van de Rode Duivels amper in stelling brengen, waardoor Lukaku op een eiland stond vooraan en Roma verloor met 1-0 na een doelpunt van Adrien Rabiot. De Italiaanse fans beweerden ook dat Lukaku in de achterzat zat van Juve-verdediger Bremer en lachtten de Belg uit op 'X'. Voetbalflitsen bundelde de negatieve comments.

Lukaku vs Juventus

'Ik wilde ook goedemorgen zeggen tegen Lukaku als teken van sportiviteit, maar ik kan hem nog steeds niet vinden'

'Lukaku zat in de achterzak van Bremer'

'Volgens het laatste nieuws zit Romelu Lukaku nog steeds in de tas van Bremer en werd hij naar huis gedragen'

'Gebruikelijke uitwedstrijd van Roma gedurende de afgelopen drie jaar, met als verzwarende factor dat Dybala en Lukaku niet eens op doel schieten'

'Lukaku is een clown' 

 'Is Lukaku een echte profvoetballer?'

 "Natuurlijk versloeg Juve een Roma zonder Lukaku. Hij was er toch?"

Lukaku vs Napoli

Vorige week stond in de Serie A een topafffiche op het programma. En wie een topmatch zegt, zegt Romelu Lukaku. De Rode Duivel is nog steeds een heel controversiële speler in Italië en heeft de perceptie tegen dat hij het in topmatchen laat afweten. In Roma-Napoli kon hij echter het tegendeel bewezen door een doelpunt te maken in de 2-0 overwinning van AS Roma. In minuut 96 legde hij namelijk de de eindstand vast. Een kwartier voor het einde kwam Rome op voorsprong. Napoli eindigde door twee rode kaarten de wedstrijd met negen spelers en daardoor kwam er heel wat ruimte op de tegenaanval. Lukaku zette een counter zelf mee op en werkte beheerst af. Dat Lukaku gescoord heeft in een topmatch, is ook de Italianen niet ontgaan. Voetbalflitsen bundelde enkele positieve reacties.

"Blijkbaar is Lukaku de nieuwe keizer van Rome."

"Lukaku is anders"

"Lukaku is een beest"

"Lukaku is een bommenwerper"

"Lukaku lijkt beetje bij beetje beter te worden en ik zeg zelfs dat hij weer het beste wordt van wat Lukaku te bieden heeft. "

"Lukaku is het aan het verscheuren in Rome."

"Lukaku is veel beter dan Vlahovic. Ik hoop dat je dat weet.

Lukaku vs Torino

Tegen Torino scoorde Lukaku ook al. Zo'n twintig minuten voor affluiten deed hij de netten trillen. Het leverde Roma maar één punt op, maar Lukaku werd met de week populairder. 

"Sterke spelers maken het verschil. Lukaku maakt het verschil."

"Lukaku zit in een andere categorie. Hij heeft het team op z'n kop gezet en neemt al de leiding."

"Lukaku is buiten categorie."

"Lukaku is een speler van een ander niveau."

"Lukaku is een speler van een ander niveau, die het verschil maakt."

Bekijk de samenvatting van Lukaku's match tegen Torino:

Ook interessant